top of page
pyro-musical.png

pyro musical

Een pyromusical geeft een extra dimensie aan vuurwerk. Bij een pyromusical wordt de vuurwerkshow geprogrammeerd op muziek, die precies synchroon loopt met de vuurwerkeffecten. Deze combinatie van muziek en vuurwerk is inmiddels de trademark van Almere Diwali Festival. De impact op het publiek is enorm!

Duurzaam Ecologisch Vuurwerk


In samenwerking met onze vuurwerkpartnerwerken we aan duurzaam, milieuvriendelijk vuurwerk en special effects. Hiervoor gebruiken we een nieuwe productiemethode die alle zware metalen vervangt door milieuvriendelijke grondstoffen. Zonder kwaliteitsverlies in kleur of geluid! Zo kunnen we ruimschoots voldoen aan de normen op het gebied van CO2 en emissie. Bovendien is alle plastic vervangen door recyclebaar karton. Doordat wij zorgvuldig opruimen en onze restjes recyclen, blijft er vrijwel geen restafval over na onze vuurwerkshows.
Getraind en gecertificeerd


Onze pyro-helden zijn getraind in veiligheid, milieu en duurzaamheid. Zij weten precies welke materialen en onderdelen gerecycled kunnen worden en zorgen ervoor dat dit op een goede manier gebeurt. Daarnaast beschikken wij over de certificeringen ISO 9001 (kwaliteitsmanagement), ISO 14001 (milieumanagement) en ISO 45001 (werkgerelateerde veiligheid en gezondheid).

Onze procedures zijn doordacht en goedgekeurd door de overheid. Zo dragen we bij aan een beter milieu en een hogere kwaliteit.

Heb je onze Pyro Musical van Almere Diwali 2022 gemist? Ga dan naar onze Youtube pagina om dit vuurwerk spektakel alsnog te beleven. 

datum

Zaterdag 28 oktober 2023

tijd

van 13.00 tot 21.00 uur

pyro musical

Grootste vuurwerk show van Flevoland

toegang

Gratis toegang voor iedereen

bottom of page