top of page
DSC_7048.JPG

geef je op

Laat Jouw Talent Schitteren - Meld je aan als Performer op Het Almere Diwali Festival!


Het Almere Diwali Festival, de viering van licht, cultuur en creativiteit, staat weer voor de deur! Als StichtingIFA zijn we verheugd om dit bruisende festival te organiseren en we zijn op zoek naar getalenteerde muzikanten, dansers, artiesten en andere performers die willen schitteren op ons podium.

Waarom Optreden op Het Almere Diwali Festival?


Het Almere Diwali Festival is een unieke kans om jouw talent te delen en een breder publiek te bereiken. Met vorig jaar meer dan 14.000 enthousiaste bezoekers en de verwachting van een nog grotere opkomst dit jaar, biedt ons festival:

  • Een Podium voor Bloeiend Talent: Of je nu een opkomende artiest bent of een ervaren performer, we verwelkomen iedereen die zijn of haar passie en kunst met de wereld wil delen.

  • Een Divers Publiek: Het festival trekt mensen van verschillende achtergronden en leeftijden aan, waardoor je een gevarieerd en betrokken publiek bereikt.

  • Een Atmosfeer van Vreugde en Inspiratie: Het Almere Diwali Festival is doordrenkt van positieve energie en creativiteit, waardoor je wordt geïnspireerd om op te treden op een van de meest opwindende podia in Nederland.


Wat Zoeken We?
We zijn op zoek naar een breed scala aan performers die verschillende kunstvormen beheersen, waaronder:

  • Muzikanten: Soloartiesten of bands die muziekstijlen spelen die passen bij de sfeer van Diwali.

  • Dansers: Traditionele en hedendaagse dansers die ons publiek willen betoveren met hun bewegingen.

  • Andere Performers: Als je een unieke en opwindende act hebt, staan we open voor allerlei soorten performances!


Hoe Meld Je Je Aan?
Het is eenvoudig om je aan te melden als performer op Het Almere Diwali Festival! Vul dit aanmeldingsformulier in. We kijken ernaar uit om jouw talent te ontdekken en samen een betoverend festival neer te zetten!


Ontsteek Het Podium en Laat Jouw Talent Stralen!


Doe mee met ons op Het Almere Diwali Festival en laat jouw talent schitteren op een van de meest levendige en culturele evenementen in Nederland. Voor vragen of meer informatie, neem contact met ons op via deze link.


We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op ons podium en om samen een onvergetelijk Almere Diwali Festival te creëren!

datum

Zaterdag 28 oktober 2023

tijd

van 13.00 tot 21.00 uur

pyro musical

Grootste vuurwerk show van Flevoland

toegang

Gratis toegang voor iedereen

bottom of page