top of page
bedrijfsreclame.png

bedrijfs reclame

Zet Uw Bedrijf in de Schijnwerpers - Bedrijfsreclame op Het Almere Diwali Festival!
Het Almere Diwali Festival, het meest stralende evenement in Flevoland, staat voor de deur! Met vorig jaar meer dan 14.000 bezoekers en de verwachting van een nog grotere opkomst dit jaar, is dit de kans om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Als StichtingIFA zijn we verheugd om dit geweldige festival te organiseren en we nodigen u uit om deel uit te maken van dit bruisende evenement.

Waarom Kiezen voor Bedrijfsreclame op Het Almere Diwali Festival?
Bedrijfsreclame op ons festival biedt u talloze mogelijkheden om uw merk en bedrijf te promoten.

 

Met duizenden bezoekers die naar ons festival komen, heeft u de kans om:

  • Naamsbekendheid te Vergroten: Bereik een groot en gevarieerd publiek en vergroot de bekendheid van uw bedrijf of merk.

  • Potentiële Klanten te Bereiken: Trek nieuwe klanten aan en vergroot uw klantenkring door aanwezig te zijn op een van de meest populaire festivals in de regio.

  • Zakelijke Netwerken te Vergroten: Ontmoet gelijkgestemde ondernemers en potentiële partners om waardevolle zakelijke relaties op te bouwen.

Hoe Kan Jouw Bedrijf Promoten op Het Almere Diwali Festival?

We bieden verschillende opties voor bedrijfsreclame, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw bedrijf past:

  • Sponsor worden: Word een trotse sponsor van Het Almere Diwali Festival en vergroot de zichtbaarheid van jouw bedrijf. Jouw bedrijfsnaam en logo worden prominent weergegeven op onze website, marketingmaterialen en festival locatie. Klik op deze link om u in te schrijven als sponsor.

  • Standhouder zijn: Huur een kraampje op het festival en promoot uw producten rechtstreeks aan duizenden bezoekers. Een geweldige kans om uw merk onder de aandacht te brengen en nieuwe klanten te werven. Klik op deze link om u in te schrijven als standhouder.

  • Naamsvermelding op podium en andere lokaties: Krijg erkenning door jouw bedrijfsnaam op het podium te laten noemen tijdens optredens en evenementen.


Neem Actie en Laat uw Bedrijf Stralen!


Grijp deze unieke kans om uw bedrijf te promoten tijdens Het Almere Diwali Festival en maak deel uit van een schitterende ervaring. Voor meer informatie over de verschillende bedrijfsreclame-opties en prijzen, neem contact met ons op via deze link of meld u gelijk aan via onderstaand aanmeldformulier.


We kijken ernaar uit om samen met uw bedrijf te stralen op Het Almere Diwali Festival en uw merk naar nieuwe hoogten te tillen!

datum

Zaterdag 28 oktober 2023

tijd

van 13.00 tot 21.00 uur

pyro musical

Grootste vuurwerk show van Flevoland

toegang

Gratis toegang voor iedereen

bottom of page